Predstavitev podjetja RSR

Predstavitev
Ime RSR Motorsport se pojavilo na slovenskem tržišču v letu 1997, ko smo se začeli ukvarjati s predelavami avtomobilov znamke Volkswagen, Audi, Seat in Škoda. Že pred tem je imel Ogrinc Matjaž, prvi človek razvoja v našem podjetju, bogate večletne izkušnje na področju servisiranja in diagnostike na zgoraj omenjenih avtomobilskih znamkah. 
 
Srečno naključje je bilo, da je z avtomobilsko elektroniko rasel in se izpopolnjeval že vse od začetka njene prisotnosti v avtomobilih, zato je zaradi svojega znanja dobil zaposlitev v tehnični službi uvoznika priznane nemške znamke vozil. Po nekaj letih službovanja se je odločil , da gre »na svoje«, saj ga je želja po razvoju novih stvari gnala naprej. Začel je praktično iz nič. Bil je dejansko prvi v Sloveniji, ki je prebil led in mu je bila osnovna dejavnost ravno »chiptuning«.
 
Z leti smo veliko vlagali v tehnologijo in razvoj, zato je naša oprema lahko vzgled vsem »predelovalcem«, ki se pojavljajo na slovenskem tržišču. Tudi danes je naša prednostna naloga slediti najnovejšim tehnikam in metodam predelave vozil.
 
Na slovenskem tržišču se predstavljamo kot podjetje z lastno blagovno znamko in razvojem. Pri razvoju uporabljamo valje za merjenje moči z zavoro MAHA LPS 3000 in najmodernejšo data-logging diagnostiko.
 
V decembru 2006 je začel tudi uradno obratovati naš razvoji center v Jurjevici pri Ribnici.

V njem je na voljo vsa oprema, ki je potrebna tudi za najzahtevnejše predelave vozil, tako za cestno uporabo kot tudi motošport.

Najpomembnejša pridobitev je sistem za merjenje moči in navora vozil MAHA 4x4 z dvema retarder zavorama. Na njem je možno meriti vozila z do skupno 800 kW, stalna zavorna moč pa znaša 300 kW na os. Možno je tudi on-line izmeriti prenos moči med prednjo in zadnjo osjo pri vozilih 4x4.

Nudimo tudi strokovne oglede za različne zaključene skupine (šole, fakultete,...)

Možen je tudi najem merilnih valjev za dirkalna moštva z našo podporo ali brez.

 

Zastopane blagovne znamke:
Spletko