Odstranitev filtra trdih delcev (dpf, fap)

Odstranitev filtra trdih delcev (dpf, fap)

Zaradi slabe kvalitete goriva, se pojavlja vse več težav z zamašenimi filtri trdih delcev (FAP filter, partikel filter).
Rešitev tovrstne težave je zamenjava filtra z novim ali odstranitev le-tega. Ker gre pri menjavi za cenovno precej drag poseg, se večina odloča za odstranitev tega filtra. Pri odstranitvi pa se pojavi problem, saj računalnik zazna ta poseg in javi napako.

Mi vam nudimo celotno storitev, odstranitev filtra in preprogramiranje in ustrezno prilagoditev računalnika tako, da napake ne zazna več in motor brezhibno deluje. Odstranitev nudimo za vsa vozila s filtrom trdih delcev, ki delujejo na BOSCH motorni elektroniki.

Pomembno je poudariti, da vam pri nas ne izklopimo samo opozorilne lučke za napake z univerzalnim programatorjem, temveč dejansko prilagodimo elektroniko delovanju brez filtra. Filter tudi fizično odstranimo ter v izpraznjeno ohišje vstavimo posebno "blendo", ki smo jo razvili s pomočjo strokovnjakov, ki ohranja ustrezen tlak v ispušnem sistemu, kar preprečuje poškodbe turbo polnilnika, do katerih pride, če se zamašen filter le izprazni ali preluknja.

Cena celotnega posega, se pravi tako odstranitve samega filtra, kot tudi individualne prilagoditve elektronike je 549 eur z ddv (1 dpf). 

Zastopane blagovne znamke:
Spletko