Izračun za chip tuning

Izberite vaše vozilo in motor.
Rezultat se prikaže samodejno ob izbiri obeh parametrov.

 
 

Pazite se prevar

Pazite se prevar

15.02.2019

 

Zadnje čase smo zabeležili kar nekaj primerov prevar, ko so lastniki v dobri veri, da kupujejo RSR-ovo optimizacijo, zaupali svoje vozilo prevarantom, ki se izdajajo za naše zastopnike, v resnici pa prodajajo nekvalitetne programe kupljene preko spleta. Ko je prišlo do težav, ti mojstri niso hoteli nič slišati o reklamaciji, zato so se kupci obrnili direktno na nas. Pri nas pa je seveda sledilo razočaranje, ko so izvedeli, da so bili zavedeni.

RSR motorsport v Sloveniji ne deluje preko zastopnikov in nima pooblaščenih delavnic. Edino podjetje, ki pri nas kupuje določene datoteke je AUTO-MEX d.o.o. (Selo, Črniče) . Je tudi kar nekaj avtomehaničnih delavnic, ki sodelujejo z nami predvsem na področju diagnostike in popravil elektronike, vendar posega ne opravljajo sami, temveč vaš avto pripeljejo k nam.

Če vam nekdo želi prodati RSR optimizacijo in vam jo tudi on sprogramira, gre za prevaro.

Zato vam svetujemo, da se pred nakupom prepričate kaj kupujete.

.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.