Izračun za chip tuning

Izberite vaše vozilo in motor.
Rezultat se prikaže samodejno ob izbiri obeh parametrov.

 
 

Zakaj bi izbrali ravno nas?

Zakaj bi izbrali <strong>ravno nas?</strong>

Že od leta 1997

Na slovenskem tržišču smo že od leta 1997 ves čas z istim imenom podjetja.

V tej panogi je pravilo, da tržišče samo izloči slabe in nekvalitetne ponudnike. Žal pa se ti vedno znova vračajo na trg z novimi bleščečimi imeni in še slabšo kvaliteto. Nam na srečo ni potrebno vsakih nekaj let zamenjati ime, naslova in telefonske številke ...

Lasten razvoj

Imamo lasten visokotehnološki razvojni center z laboratorijem za testiranje motorjev.

Strokovnost

Vsako vozilo osebno pregleda in predela lastnik podjetja Matjaž Ogrinc, ki je tudi vodja razvoja in avtor vseh modificiranih programov, ki se vgrajujejo v našem podjetju.

Tudi če imate z vozilom kasneje kakšne težave, ki so ali pa niso povezane s povečanjem moči, ste v našem podjetju vedno dobrodošli. Čisto drugače se lahko odkrije in reši težava, če to počne strokovnjak, ki dejansko pozna delovanje dotičnega motorja in ECUja v detajle.

V konkurenčnih podjetjih, ki so zastopniki tujih tuning firm imate večinoma kontakt s prodajnim osebjem, ki pa ima pomanjkljivo tehnično znanje za diagnostiko in odpravo napak. Tudi če kontaktirajo tuje podjetje je praviloma njihov sogovornik zopet prodajni referent. V večini primerov dobijo odgovor » da so naredili že XXXX takih vozil in da z nobenim ni bilo omenjene težave ...«

Do strokovnjakov, ki dejansko razvijajo programe pa nimajo dostopa ...

V tem primeru je stranka prepuščena sama sebi, mehaniki pa se otepajo takih vozil.

V našem podjetju se tedensko srečujemo s takimi vozili, ki so bila »optimirana« pri XY tunerju ...

Varnost in kvaliteta

Ker pri nas delamo tuning samo na vozilih, ki so za to primerna, saj je varnost in kvaliteta na 1. mestu

Pred predelavo je potrebno odkriti in odpraviti vsako (tudi skrito) napako, ker v nasprotnem primeru tudi "čip" najboljšega predelovalca prinese le težave in nezadovoljstvo stranke.

Čisto drugače namreč stranka sprejeme novico, da njegovo vozilo ni brezhibno, če ob tem izve tudi kaj je narobe in kakšne rešitve obstajajo.

Na žalost pa je stalna praksa v tej panogi, da se v želji po najhitrejšem zaslužku vozilo le površno pregleda ali pa sploh ne. Ko pa stranka omeni, da po predelavi ne občuti nobene bistvene razlike v moči vozila pa dobi odgovor, da je potem verjetno "nekaj" narobe z njegovim vozilom.

Vrhunska razvojna oprema

Ker pri svojem delu uporabljamo vrhunsko razvojno opremo.

Nekaj naše razvojne opreme:

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.